top of page

Τώρα και απογευματινά τμήματα,
φύλαξη & εργαστήρια στην Κηφισιά!

Εκδόσεις βιβλίων!

Μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας δεν θα μπορούσαμε φυσικά να δουλεύουμε με τα παιδιά με δανεικό υλικό ή φωτοτυπίες. Γι' αυτό το λόγο αποφασίσαμε να εκδώσουμε τα δικά μας βιβλία, σχεδιασμένα και προσαρμοσμένα στις ανάγκες της κάθε ηλικίας, με πρωτότυπο υλικό.

Breakfast-2.jpg

Πρωινό

Γνωρίζοντας τις διατροφικές ανάγκες των παιδιών, κάθε πρωί ετοιμάζουμε ένα φρέσκο, διαφορετικό και θρεπτικό πρωινό γεύμα. Το πρωινό σερβίρεται σε ομάδες, ανάλογα με την προσέλευση των παιδιών, από τις 8:00 μέχρι και τις 9:30.

Lunch-2.jpg

Μεσημεριανό - Απογευματινό

Με σεβασμό στις αξίες της μεσογειακής διατροφής η μαγείρισσα μας καθημερινά μαγειρεύει και σερβίρει σπιτικό φαγητό με τα πιο φρέσκα και προσεκτικά επιλεγμένα υλικά. Οι γονείς ενημερώνονται για το μενού στο τέλος κάθε μήνα για τον επόμενο. To μεσημεριανό & απογευματινό φαγητό από το σχολείο είναι προαιρετικό.

Exercise-2.jpg

Γυμναστική

Η καθημερινή άσκηση που παρέχεται μέσα από αθλήματα & δράσεις (τένις, στίβος, ιππασία, κολύμβηση, πρωινή γυμναστική, μουσικοκινητικές ασκήσεις, κινητικά παιχνίδια κλπ) έχει αποδειχτεί πως βοηθάει τα παιδιά να αναπτύξουν ένα υγιές μυοσκελετικό και καρδιαγγειακό σύστημα.

Music-2.jpg

Μουσική

Στο παιδί, η μουσική γίνεται το μέσο για να ανακαλύψει όλα όσα χρειάζεται για την ανάπτυξη της προσωπικότητάς του, των αισθήσεών του, της άρθρωσης και της σωστής αναπνοής του, της φαντασίας και της δημιουργικότητάς του, της ικανότητας στην σύγκριση και την κριτική σκέψη.

English-2.jpg

Αγγλικά

Το μάθημα αγγλικών γίνεται μέσα από παιχνίδια, τραγούδια και δημιουργικές δραστηριότητες εξασκώντας την ακοή και την ομιλία τους με αβίαστο και ευχάριστο τρόπο, στο ασφαλές και γνώριμο σχολικό περιβάλλον με την παρέα των φίλων και συμμαθητών.

Experiments-2.jpg

Πειράματα

Oι πρότερες αντιλήψεις των παιδιών για τον κόσμο επεξεργάζονται και καταλήγουν σε επιστημονική γνώση. Η ανακάλυψη αυτή των παιδιών μέσα από το βίωμα, τη συνέπεια, την τακτικότητα, την προσοχή στη λεπτομέρεια και τη συνεργασία ικανοποιεί την έμφυτη περιέργειά τους.

Gardening-2.jpg

Κηπουρική

Στους εξωτερικούς χώρους έχουμε και τον λαχανόκηπό μας. Όλο το χρόνο φροντίζουμε και παρατηρούμε την εξέλιξη εποχικών φυτών, λαχανικών και φρούτων. Καταγράφουμε την ανάπτυξή τους, χωρίζουμε ομάδες εργασίας και γευόμαστε τους καρπούς της προσπάθειάς μας.

Ekdromes.jpg

Εκπαιδευτικές Εκδρομές

Ο καλύτερος τρόπος να γνωρίσουμε τον κόσμο γύρο μας είναι να τον ανακαλύψουμε παρέα με τους φίλους μας!!!!

Εκδρομές για εμάς σημαίνει νέες εμπειρίες, νέες ευκαιρίες έκφρασης, εκτόνωσης, μάθησης και απόκτησης γνώσεων. Σημαίνει έκφραση του αυθορμητισμού, ικανοποίηση της περίεργης φύσης μας και αρμονική συνύπαρξη με το περιβάλλον που ζούμε.

newsletter new.jpg

Εβδομαδιαία Newsletter

Κάθε παρασκευή αναρτούμε στη σελίδα των γονέων του site μας newsletter με πολύπλευρη ενημέρωση που συνοδεύεται από φωτογραφικό υλικό & βίντεο από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα και τις δραστηριότητες της εβδομάδας που πέρασε.
Επιπλέον για τα τμήματα των προνηπίων και του νηπιαγωγείου γίνεται ανάλυση του τρόπου προσέγγισης μέσα από τις πολλαπλές νοημοσύνες.

Parenting.jpg

Ομάδες Γονέων

Οι μηνιαίες συναντήσεις με τους γονείς αφορούν θέματα που απασχολούν τους ίδιους, όπως:

  • ανάπτυξη ενσυναίσθησης

  • αντιμετώπιση καταστάσεων που δημιουργούν άγχος

  • οριοθέτηση συμπεριφοράς

  • διαχείριση συγκρούσεων

  • αποτελεσματική επικοινωνία

  • άλλα θέματα τα οποία θα δηλώσετε οι ίδιοι ότι σας απασχολούν.

Play Therapy.jpg

Play Therapy

Το παιχνίδι αλληλεπιδρά με την τέχνη σε αυτό το εργαστήρι δημιουργικού παιχνιδιού και τα παιδιά βρίσκονται στο πιο κατάλληλο περιβάλλον για να εκφραστούν και να μετουσιώσουν δημιουργικά τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους. 

School Bus-2.jpg

Μεταφορά παιδιών

Εξυπηρετούμε καθημερινά την μεταφορά των μαθητών από και προς τα σχολεία μας, με πρωινά και μεσημεριανά δρομολόγια με 3 ιδιόκτητα Mercedes Benz Sprinter λεωφορεία. Ενδεικτικά εξυπηρετούνται οι περιοχές: Πανόραμα, Πυλαία, Χαριλάου, Τούμπα, Καλαμαριά, Άγιος Ιωάννης, Κηφισιά, Ντεπώ, Κέντρο, Τριανδρία, 40 Εκκλησιές. Για οποιαδήποτε άλλη κοντινή περιοχή παρακαλούμε επικοινωνήστε με το σχολείο της επιλογής σας.
Θα μας βρείτε ανοιχτά:
Μητέρα Πανόραμα: 07:00-17:30
Μητέρα Κηφισιά: 07:00-21:00

CLUB ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Kids Fitness

Η τακτική άσκηση και η συμμετοχή σε αθλήματα μπορεί να έχει πολλά οφέλη για τα παιδιά. Μπορεί να βελτιώσει τη σωματική τους υγεία, να τονώσει την αυτοεκτίμησή τους και να τους βοηθήσει να αναπτύξουν σημαντικές κοινωνικές δεξιότητες όπως η ομαδική εργασία και η επικοινωνία.

curly-girl-crawling-colorful-floor-through-hula-hoops(1).jpg
bottom of page